Първоначално публикувано от syfer
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трудно паля! Трудно върти 156 2.4 JTD
Collapse
X
-
There's always more money to make and more shit to bitch about.
156 SW 2.4 JTD
-
Първоначално публикувано от syfer Покажи съобщениеКолеги това ,,......Купих си също нов акумулатор "Бош" 74Ампера..." , което е написал инициатора на темата не е ли прекалено слаб акумулатор за 2.4 дизел.Кжете си мненията защото ми стана интерестно.при положение, че на бензиновата на жена ми е 62 ампера а на дизела е 74 ми се струва прекалено малка разликата но нека по знаещите да кажат.А именно по спомен за 2.4 трябва да е над 700А
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 20:57.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Здраси пак на всички,
Забравих да дам резолюцията на проблема! Оказа се стартера, ремонт 70лв и сега варти та ще литне! Черпи три пъти повече ток от нормалното и върти 3 пъти по малко! Сега е наред.
За акумолатора: Абсолютно достатъчен е Валентине, не ти трябва повече, особенно ако е BOSCH !146 1.3 boxer
156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от bstoyanov Покажи съобщениеМерси!
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:18 ----------
Ами мъчи се.. мисля че не му стига ток... ама има нов акумулатор...
Но има веруятност и акомулаторът да не се зарежда добре от динамото. а за др веруятности колегите ги изброихаLast edited by promiss; d.m.y г., 20:53.Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеКолеги при 166jtd, по книга дават акумолатора да е 100Ah. Преди бях с 77Ah и въртеше повечко особено в студените дни, колега провери първо с друг акумолатор да видиш дали ще е същото.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment